Show simple item record

dc.contributor.authorInci, Şule
dc.contributor.authorKirbağ, Sevda
dc.date.accessioned2021-12-15T10:46:33Z
dc.date.available2021-12-15T10:46:33Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.issn2147-3129
dc.identifier.issn2147-3188
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpnd09ESTBOQT09/pistacia-vera-l-nin-dis-kabugunun-antimikrobiyal-etkisi
dc.identifier.urihttp://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/3219
dc.description.abstractPistacia vera L. (Fıstık) çerez olarak tüketilmesinin yanı sıra birçok hastalığın tedavisinde kullanılmaktadır. P.vera’nın antioksidan, antienflamatuvar, hipoglisemik, antiaterojenik gibi biyolojik aktiviteleri ve içerdiği yağlarlamakul miktarlarda tüketi
dc.description.abstractPistacia vera L. (Pistachio) is used in the treatment of many diseases as well as snacks. It is known that biological activities of P. vera such as antioxidant, antiinflammatory, hypoglycemic, antiatherogenic and it is good for skin health when consumed
dc.language.isoTurkish
dc.sourceBitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
dc.titlePistacia Vera L.’Nın Dış Kabuğunun Antimikrobiyal Etkisi
dc.identifier.issue4
dc.identifier.startpage1218
dc.identifier.endpage1222
dc.identifier.volume8


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record