Pistacia Vera L.’Nın Dış Kabuğunun Antimikrobiyal Etkisi
Abstract
Pistacia vera L. (Fıstık) çerez olarak tüketilmesinin yanı sıra birçok hastalığın tedavisinde kullanılmaktadır. P.vera’nın antioksidan, antienflamatuvar, hipoglisemik, antiaterojenik gibi biyolojik aktiviteleri ve içerdiği yağlarlamakul miktarlarda tüketi Pistacia vera L. (Pistachio) is used in the treatment of many diseases as well as snacks. It is known that biological
activities of P. vera such as antioxidant, antiinflammatory, hypoglycemic, antiatherogenic and it is good for skin
health when consumed
URI
https://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpnd09ESTBOQT09/pistacia-vera-l-nin-dis-kabugunun-antimikrobiyal-etkisihttp://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/3219
Collections

DSpace@BEU by Bitlis Eren University Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..