Show simple item record

dc.contributor.authorSucak, Mustafa
dc.contributor.authorAğyar, Oğuz
dc.contributor.authorÖzkaya, Ahmet
dc.contributor.authorYilmaz, Eray
dc.date.accessioned2021-12-15T10:46:24Z
dc.date.available2021-12-15T10:46:24Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.issn2147-3129
dc.identifier.issn2147-3188
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpjNE1qTXpNdz09/cig-ve-uht-sutlerinde-kimyasal-parametre-degisimlerinin-tespiti
dc.identifier.urihttp://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/3179
dc.description.abstractBu çalışma, çiğ ve ticari UHT inek sütlerinin bazı biyokimyasal parametreler yönünden karşılaştırılması amacıylayapıldı. Bu amaçla, süt numunelerinin mineral ve kimyasal bileşen parametre seviyeleri, sırasıyla İndüklenmişEşleşmiş Plazma Atomik Emisyon Spe
dc.description.abstractThis study was done to compare raw and commercial UHT cow’s milk with in terms of some biochemical parameters. On the basis of this aim, mineral and chemical parameter levels of the milk samples were measured by Inductively Coupled Plasma Atomic Emissio
dc.language.isoTurkish
dc.sourceBitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
dc.titleÇiğ Ve Uht Sütlerinde Kimyasal Parametre Değişimlerinin Tespiti
dc.identifier.issue1
dc.identifier.startpage1
dc.identifier.endpage6
dc.identifier.volume9


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record