dc.contributor.author | Sucak, Mustafa | |
dc.contributor.author | Ağyar, Oğuz | |
dc.contributor.author | Özkaya, Ahmet | |
dc.contributor.author | Yilmaz, Eray | |
dc.date.accessioned | 2021-12-15T10:46:24Z | |
dc.date.available | 2021-12-15T10:46:24Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.issn | 2147-3129 | |
dc.identifier.issn | 2147-3188 | |
dc.identifier.uri | https://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpjNE1qTXpNdz09/cig-ve-uht-sutlerinde-kimyasal-parametre-degisimlerinin-tespiti | |
dc.identifier.uri | http://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/3179 | |
dc.description.abstract | Bu çalışma, çiğ ve ticari UHT inek sütlerinin bazı biyokimyasal parametreler yönünden karşılaştırılması amacıylayapıldı. Bu amaçla, süt numunelerinin mineral ve kimyasal bileşen parametre seviyeleri, sırasıyla İndüklenmişEşleşmiş Plazma Atomik Emisyon Spe | |
dc.description.abstract | This study was done to compare raw and commercial UHT cow’s milk with in terms of some biochemical
parameters. On the basis of this aim, mineral and chemical parameter levels of the milk samples were measured
by Inductively Coupled Plasma Atomic Emissio | |
dc.language.iso | Turkish | |
dc.source | Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi | |
dc.title | Çiğ Ve Uht Sütlerinde Kimyasal Parametre Değişimlerinin Tespiti | |
dc.identifier.issue | 1 | |
dc.identifier.startpage | 1 | |
dc.identifier.endpage | 6 | |
dc.identifier.volume | 9 | |