Çiğ Ve Uht Sütlerinde Kimyasal Parametre Değişimlerinin Tespiti
Date
2020Author
Sucak, Mustafa
Ağyar, Oğuz
Özkaya, Ahmet
Yilmaz, Eray
Metadata
Show full item recordAbstract
Bu çalışma, çiğ ve ticari UHT inek sütlerinin bazı biyokimyasal parametreler yönünden karşılaştırılması amacıylayapıldı. Bu amaçla, süt numunelerinin mineral ve kimyasal bileşen parametre seviyeleri, sırasıyla İndüklenmişEşleşmiş Plazma Atomik Emisyon Spe This study was done to compare raw and commercial UHT cow’s milk with in terms of some biochemical
parameters. On the basis of this aim, mineral and chemical parameter levels of the milk samples were measured
by Inductively Coupled Plasma Atomic Emissio
URI
https://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpjNE1qTXpNdz09/cig-ve-uht-sutlerinde-kimyasal-parametre-degisimlerinin-tespitihttp://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/3179
Collections

DSpace@BEU by Bitlis Eren University Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..