Show simple item record

dc.contributor.authorÖzşahin Dilek, Ayşe
dc.contributor.authorYilmaz, Ökkeş
dc.contributor.authorTuzcu, Mehmet
dc.date.accessioned2021-12-15T10:45:28Z
dc.date.available2021-12-15T10:45:28Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.issn1308-9323
dc.identifier.issn2149-1712
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr/makale/TVRFNU5EWXdNQT09/oksidatif-strese-maruz-kalan-ratlarin-eritrositlerinde-lipid-peroksidasyonu-olusumu-uzerine-meyve-fenolik-bilesiklerinin-koruyucu-rolu
dc.identifier.urihttp://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/2903
dc.description.abstractBu çalışma, kayısı (Hacıhaliloğlu) ve üzüm (Banazı Karası) meyvelerinin metanolik ekstraktlarının FeCl2+H2O2 enjeksiyonu ile oksidatif stres oluşturulan sıçan eritrositlerindeki lipid peroksidasyon, protein ve glutatyon miktarları üzerindeki etkilerinin
dc.description.abstractIn this study, it is aimed the effect on the amounts of protein, glutathione and lipid peroxidation in the erythrocyte of rats composed oxidative stres and FeCl2+H2O2 injection of methanolic extracts of fruits such as apricot (Hacıhaliloglu) and grape (
dc.language.isoTurkish
dc.sourceFırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi
dc.titleOksidatif Strese Maruz Kalan Ratların Eritrositlerinde Lipid Peroksidasyonu Oluşumu Üzerine Meyve Fenolik Bileşiklerinin Koruyucu Rolü
dc.identifier.issue1
dc.identifier.startpage37
dc.identifier.endpage41
dc.identifier.volume25


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record