Show simple item record

dc.contributor.authorAvşar, Edip
dc.contributor.authorKaradağ Gaye, Seval
dc.contributor.authorToröz, Ismail
dc.contributor.authorHanedar, Asude
dc.date.accessioned2021-12-15T10:45:28Z
dc.date.available2021-12-15T10:45:28Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.issn2147-5881
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr/makale/TWpJek1UazRPQT09/istanbul-omerli-ham-suyunda-dezenfeksiyon-amacli-klor-dioksit-kullaniminin-dezenfeksiyon-yan-urun-dyu-olusumuna-etkisinin-arastirilmasi
dc.identifier.urihttp://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/2900
dc.description.abstractGünümüzde içme ve kullanma sularının dezenfeksiyonunda yaygın olarak kullanılan klor, sudaki organik maddelerle etkileşerek insan sağlığı açısından istenmeyen dezenfeksiyon yan ürünlerini oluşturmaktadır. Bu nedenle son yıllarda klora alternatif olarak, k
dc.description.abstractChlorine which is nowadays the most commonly used disinfectant, interacts aquatic organic matter and causes formation of harmful disinfection by products. For this reason, number of researches on chlorine dioxide as a disinfectant alternative to chlorine,
dc.language.isoTurkish
dc.sourcePamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
dc.titleIstanbul Ömerli Ham Suyunda Dezenfeksiyon Amaçlı Klor Dioksit Kullanımının Dezenfeksiyon Yan Ürün (Dyü)Oluşumuna Etkisinin Araştırılması
dc.identifier.issue3
dc.identifier.startpage297
dc.identifier.endpage302
dc.identifier.volume23


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record