Show simple item record

dc.contributor.authorEkici, Kamil
dc.contributor.authorSağun, Emrullah
dc.contributor.authorSancak Can, Yakup
dc.contributor.authorIşleyici, Özgür
dc.date.accessioned2021-12-15T10:45:22Z
dc.date.available2021-12-15T10:45:22Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.issn1017-8422
dc.identifier.issn1308-3651
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr/makale/TVRFNU9EQTFOUT09/dondurulmus-olarak-muhafaza-edilen-inci-kefalinde-chalcalburnus-tarichi-pallas-1811-biyojen-amin-olusumu-ve-mikrobiyolojik-degisimlerin-belirlenmesi
dc.identifier.urihttp://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/2864
dc.description.abstractİnci kefali (Chalcalburnus tarichi, Pallas 1811) yüksek alkali karakterdeki Van Gölü’nde yaşayan bir balıktır. Bu araştırmada; bütün halde ve baş ve iç organları çıkarıldıktan sonra dondurularak (-18oC) 120 gün süreyle muhafaza edilen inci kefalinde meyda
dc.description.abstractPearl mullet or Inci kefali (Chalcalburnus tarichi, Pallas 1811) a fish living in the highly alkaline waters of Lake Van, Turkey, was studied to determine the optimal storage conditions. The fish was classified as gutted, non-gutted. The samples were froz
dc.language.isoTurkish
dc.sourceYüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
dc.titleDondurulmuş Olarak Muhafaza Edilen Inci Kefalinde (Chalcalburnus Tarichi, Pallas 1811) Biyojen Amin Oluşumu Ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi
dc.identifier.issue2
dc.identifier.startpage93
dc.identifier.endpage99
dc.identifier.volume22


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record