Show simple item record

dc.contributor.authorDurmaz, Hisamettin
dc.contributor.authorSancak, Hakan
dc.date.accessioned2021-12-15T10:45:20Z
dc.date.available2021-12-15T10:45:20Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.issn2146-717X
dc.identifier.issn2146-7188
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr/makale/TWpJNE5ESXpNdz09/gida-teknolojisinde-isinlamanin-yeri-ve-onemi
dc.identifier.urihttp://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/2852
dc.description.abstractGıdaların kalite ve güvenliğini sağlamak amacıyla gama ve X ışınlarına maruz bırakılmasını kapsayan ışınlama teknolojisi, son yıllarda gıda kaynaklı hastalıklarda görülen büyük artış ile önem kazanmıştır. Gıdaların ışınlanması, mikroorganizmaların, parazi
dc.description.abstractFood irradiation involves exposure of foods to gamma and X rays to enhance quality and safety of foods. Occurrence of higher incidence of foodborne diseases during recent years irradiation has been an important tool to prevent these diseases. Food irradia
dc.language.isoTurkish
dc.sourceHarran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
dc.titleGıda Teknolojisinde Işınlamanın Yeri Ve Önemi
dc.identifier.issue1
dc.identifier.startpage33
dc.identifier.endpage41
dc.identifier.volume3


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record