Show simple item record

dc.contributor.authorOğur, Seda
dc.date.accessioned2021-12-15T10:45:13Z
dc.date.available2021-12-15T10:45:13Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.issn1300-1590
dc.identifier.issn2148-3140
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr/makale/TWpNNU1USTVPUT09/kurutulmus-alglerin-besin-degeri-ve-gida-olarak-kullanimi
dc.identifier.urihttp://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/2809
dc.description.abstractLatince "deniz otu" anlamına gelen, deniz yosunları olarak da adlandırılan algler birçok ülkede gıda, tarım, tıp, eczacılık, kozmetik, biyoteknoloji, enerji, kimya sanayi gibi pek çok alanda ve farklı amaçlarla kullanılmaktadır. Uzak Doğu ve Güney Asya ül
dc.description.abstractAlgae, latin means sea grass, also termed as seaweed, are used in many areas such as food, agriculture, medicine, pharmacy, cosmetics, biotechnology, energy, chemical industry and for different purposes in many countries. The most important of algae, drie
dc.language.isoTurkish
dc.sourceSu Ürünleri Dergisi
dc.titleKurutulmuş Alglerin Besin Değeri Ve Gıda Olarak Kullanımı
dc.identifier.issue1
dc.identifier.startpage67
dc.identifier.endpage79
dc.identifier.volume33


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record