dc.contributor.author | Oğur, Seda | |
dc.date.accessioned | 2021-12-15T10:45:13Z | |
dc.date.available | 2021-12-15T10:45:13Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.issn | 1300-1590 | |
dc.identifier.issn | 2148-3140 | |
dc.identifier.uri | https://app.trdizin.gov.tr/makale/TWpNNU1USTVPUT09/kurutulmus-alglerin-besin-degeri-ve-gida-olarak-kullanimi | |
dc.identifier.uri | http://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/2809 | |
dc.description.abstract | Latince "deniz otu" anlamına gelen, deniz yosunları olarak da adlandırılan algler birçok ülkede gıda, tarım, tıp, eczacılık, kozmetik, biyoteknoloji, enerji, kimya sanayi gibi pek çok alanda ve farklı amaçlarla kullanılmaktadır. Uzak Doğu ve Güney Asya ül | |
dc.description.abstract | Algae, latin means sea grass, also termed as seaweed, are used in many areas such as food, agriculture, medicine, pharmacy, cosmetics, biotechnology, energy, chemical industry and for different purposes in many countries. The most important of algae, drie | |
dc.language.iso | Turkish | |
dc.source | Su Ürünleri Dergisi | |
dc.title | Kurutulmuş Alglerin Besin Değeri Ve Gıda Olarak Kullanımı | |
dc.identifier.issue | 1 | |
dc.identifier.startpage | 67 | |
dc.identifier.endpage | 79 | |
dc.identifier.volume | 33 | |