Show simple item record

dc.contributor.authorÖğün, Erdal
dc.contributor.authorKoç, Ibrahim
dc.date.accessioned2021-12-15T10:44:30Z
dc.date.available2021-12-15T10:44:30Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.issn2147-3129
dc.identifier.issn2147-3188
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpnd09EYzVPUT09/bazi-odun-sirkelerinin-bitki-patojeni-bakteriler-uzerine-antibakteriyel-etkisinin-arastirilmasi
dc.identifier.urihttp://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/2453
dc.description.abstractBu araştırmada, fındık kabuklarından ve tavuk gübresinden elde edilen odun sirkelerinin bazı bitki patojenibakterilere karşı antibakteriyel potansiyeli belirlenmeye çalışılmıştır. Test mikroorganizması olarak, Erwiniaamylovora, Pseudomonas syringae pv. la
dc.description.abstractIn this study, the antibacterial potential of wood vinegar obtained from hazelnut shells and poultry manure against some plant pathogenic bacteria was tested. Erwinia amylovora, Pseudomonas syringae pv. lachrymans and Xanthomonas axonopodis pv. phaseoli
dc.language.isoTurkish
dc.sourceBitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
dc.titleBazı Odun Sirkelerinin Bitki Patojeni Bakteriler Üzerine Antibakteriyel Etkisinin Araştırılması
dc.identifier.issue4
dc.identifier.startpage1269
dc.identifier.endpage1275
dc.identifier.volume8


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record