Bazı Odun Sirkelerinin Bitki Patojeni Bakteriler Üzerine Antibakteriyel Etkisinin Araştırılması
Abstract
Bu araştırmada, fındık kabuklarından ve tavuk gübresinden elde edilen odun sirkelerinin bazı bitki patojenibakterilere karşı antibakteriyel potansiyeli belirlenmeye çalışılmıştır. Test mikroorganizması olarak, Erwiniaamylovora, Pseudomonas syringae pv. la In this study, the antibacterial potential of wood vinegar obtained from hazelnut shells and poultry manure against
some plant pathogenic bacteria was tested. Erwinia amylovora, Pseudomonas syringae pv. lachrymans and
Xanthomonas axonopodis pv. phaseoli
URI
https://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpnd09EYzVPUT09/bazi-odun-sirkelerinin-bitki-patojeni-bakteriler-uzerine-antibakteriyel-etkisinin-arastirilmasihttp://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/2453
Collections

DSpace@BEU by Bitlis Eren University Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..