dc.contributor.author | Özşahin Dilek, Ayşe | |
dc.contributor.author | Kireçci Ayhan, Oğuz | |
dc.date.accessioned | 2021-12-15T10:44:16Z | |
dc.date.available | 2021-12-15T10:44:16Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.issn | 2619-9149 | |
dc.identifier.uri | https://app.trdizin.gov.tr/makale/TXprME5Ea3dNQT09/mutki-em-bitlis-em-turkiye-ballarinin-bazi-biyokimyasal-ozelliklerinin-arastirilmasi | |
dc.identifier.uri | http://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/2246 | |
dc.description.abstract | In this study, the sugar content, total phenolic content, flavonoid typesand levels of hydroxymethylfurfural (HMF), proline of 13 honeysamples collected from Bitlis-Mutki were analyzed. The Mutki districtis at 1500 altitude and has terrestrial climate cha | |
dc.description.abstract | Bu çalışmada, Bitlis-Mutki’den toplanan 13 bal örneğinin şeker
içeriği, total fenolik içeriği, flavonoid türleri ve hidroksimetilfurfural
(HMF) düzeyleri ölçüldü. Mutki ilçesi 1500 rakıma sahiptir. Mutki
karasal iklim özelliklerine sahiptir. Kış ayları | |
dc.language.iso | English | |
dc.source | KSÜ Tarım ve Doğa Dergisi | |
dc.title | Mutki (Bitlis-Türkiye) Ballarının Bazı Biyokimyasal Özelliklerinin Araştırılması | |
dc.identifier.issue | 6 | |
dc.identifier.startpage | 936 | |
dc.identifier.endpage | 943 | |
dc.identifier.doi | 10.18016/ksutarimdoga.vi.423630 | |
dc.identifier.volume | 21 | |