Show simple item record

dc.contributor.authorÖzşahin Dilek, Ayşe
dc.contributor.authorKireçci Ayhan, Oğuz
dc.date.accessioned2021-12-15T10:44:16Z
dc.date.available2021-12-15T10:44:16Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.issn2619-9149
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr/makale/TXprME5Ea3dNQT09/mutki-em-bitlis-em-turkiye-ballarinin-bazi-biyokimyasal-ozelliklerinin-arastirilmasi
dc.identifier.urihttp://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/2246
dc.description.abstractIn this study, the sugar content, total phenolic content, flavonoid typesand levels of hydroxymethylfurfural (HMF), proline of 13 honeysamples collected from Bitlis-Mutki were analyzed. The Mutki districtis at 1500 altitude and has terrestrial climate cha
dc.description.abstractBu çalışmada, Bitlis-Mutki’den toplanan 13 bal örneğinin şeker içeriği, total fenolik içeriği, flavonoid türleri ve hidroksimetilfurfural (HMF) düzeyleri ölçüldü. Mutki ilçesi 1500 rakıma sahiptir. Mutki karasal iklim özelliklerine sahiptir. Kış ayları
dc.language.isoEnglish
dc.sourceKSÜ Tarım ve Doğa Dergisi
dc.titleMutki (Bitlis-Türkiye) Ballarının Bazı Biyokimyasal Özelliklerinin Araştırılması
dc.identifier.issue6
dc.identifier.startpage936
dc.identifier.endpage943
dc.identifier.doi10.18016/ksutarimdoga.vi.423630
dc.identifier.volume21


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record