Mutki (Bitlis-Türkiye) Ballarının Bazı Biyokimyasal Özelliklerinin Araştırılması
Abstract
In this study, the sugar content, total phenolic content, flavonoid typesand levels of hydroxymethylfurfural (HMF), proline of 13 honeysamples collected from Bitlis-Mutki were analyzed. The Mutki districtis at 1500 altitude and has terrestrial climate cha Bu çalışmada, Bitlis-Mutki’den toplanan 13 bal örneğinin şeker
içeriği, total fenolik içeriği, flavonoid türleri ve hidroksimetilfurfural
(HMF) düzeyleri ölçüldü. Mutki ilçesi 1500 rakıma sahiptir. Mutki
karasal iklim özelliklerine sahiptir. Kış ayları
URI
https://app.trdizin.gov.tr/makale/TXprME5Ea3dNQT09/mutki-em-bitlis-em-turkiye-ballarinin-bazi-biyokimyasal-ozelliklerinin-arastirilmasihttp://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/2246
Collections
DSpace@BEU by Bitlis Eren University Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..