dc.contributor.author | Uçar, Zeki | |
dc.date.accessioned | 2021-12-15T10:44:15Z | |
dc.date.available | 2021-12-15T10:44:15Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.issn | 2148-2586 | |
dc.identifier.uri | https://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpFNE1qZzRPQT09/kalite-bilesenlerinin-yonetsel-bakis-acisiyla-tespiti-lokanta-restoran-isletmelerine-yonelik-kesifsel-bir-arastirma | |
dc.identifier.uri | http://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/2214 | |
dc.description.abstract | Çalışma lokanta/restoran işletmelerinin kalite bileşenlerinin nitel bir araştırma ile belirlenmesi amacıyla gerçekleştirilmiştir. Bu doğrultuda kalite bileşenlerini belirlemek için Bitlis ilinde faaliyet gösteren 11 üst düzey lokanta/restoran yöneticisi v | |
dc.description.abstract | This study was carried out to determine the quality components of restaurant sector by qualitative research. In order to determine the quality components, in-depth interviews were conducted with 11 senior restaurant managers and owner managers operating i | |
dc.language.iso | Turkish | |
dc.source | Business and Management Studies: An International Journal | |
dc.title | Kalite Bileşenlerinin Yönetsel Bakiş Açisiyla Tespiti: Lokanta/Restoran Işletmelerine Yönelik Keşifsel Bir Araştirma | |
dc.identifier.issue | 3 | |
dc.identifier.startpage | 331 | |
dc.identifier.endpage | 345 | |
dc.identifier.doi | 10.15295/bmij.v6i3.362 | |
dc.identifier.volume | 6 | |