Show simple item record

dc.contributor.authorUçar, Zeki
dc.date.accessioned2021-12-15T10:44:15Z
dc.date.available2021-12-15T10:44:15Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.issn2148-2586
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpFNE1qZzRPQT09/kalite-bilesenlerinin-yonetsel-bakis-acisiyla-tespiti-lokanta-restoran-isletmelerine-yonelik-kesifsel-bir-arastirma
dc.identifier.urihttp://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/2214
dc.description.abstractÇalışma lokanta/restoran işletmelerinin kalite bileşenlerinin nitel bir araştırma ile belirlenmesi amacıyla gerçekleştirilmiştir. Bu doğrultuda kalite bileşenlerini belirlemek için Bitlis ilinde faaliyet gösteren 11 üst düzey lokanta/restoran yöneticisi v
dc.description.abstractThis study was carried out to determine the quality components of restaurant sector by qualitative research. In order to determine the quality components, in-depth interviews were conducted with 11 senior restaurant managers and owner managers operating i
dc.language.isoTurkish
dc.sourceBusiness and Management Studies: An International Journal
dc.titleKalite Bileşenlerinin Yönetsel Bakiş Açisiyla Tespiti: Lokanta/Restoran Işletmelerine Yönelik Keşifsel Bir Araştirma
dc.identifier.issue3
dc.identifier.startpage331
dc.identifier.endpage345
dc.identifier.doi10.15295/bmij.v6i3.362
dc.identifier.volume6


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record