Kalite Bileşenlerinin Yönetsel Bakiş Açisiyla Tespiti: Lokanta/Restoran Işletmelerine Yönelik Keşifsel Bir Araştirma
Abstract
Çalışma lokanta/restoran işletmelerinin kalite bileşenlerinin nitel bir araştırma ile belirlenmesi amacıyla gerçekleştirilmiştir. Bu doğrultuda kalite bileşenlerini belirlemek için Bitlis ilinde faaliyet gösteren 11 üst düzey lokanta/restoran yöneticisi v This study was carried out to determine the quality components of restaurant sector by qualitative research. In order to determine the quality components, in-depth interviews were conducted with 11 senior restaurant managers and owner managers operating i
URI
https://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpFNE1qZzRPQT09/kalite-bilesenlerinin-yonetsel-bakis-acisiyla-tespiti-lokanta-restoran-isletmelerine-yonelik-kesifsel-bir-arastirmahttp://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/2214
Collections

DSpace@BEU by Bitlis Eren University Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..