Show simple item record

dc.contributor.authorŞenel Ahmet, Fatih
dc.date.accessioned2021-12-15T10:46:39Z
dc.date.available2021-12-15T10:46:39Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.issn2147-3129
dc.identifier.issn2147-3188
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpjNE1EVXpNdz09/makine-ogrenmesi-algoritmalari-kullanilarak-kayisi-ic-cekirdeklerinin-siniflandirilmasi
dc.identifier.urihttp://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/3243
dc.description.abstractKayısı çekirdeği üretimi ve tüketimi fazla olan bir gıda ürünüdür. Kayısı iç çekirdeklerinin makine öğrenmesialgoritmaları kullanılarak, tatlı veya acı olarak sınıflandırılması bu çalışmanın konusunu oluşturmaktadır. Hemtatlı hem de acı kayısı iç çekirdeğ
dc.description.abstractApricot kernel is a food product with high production and consumption. The classification of apricot kernels as sweet or bitter using machine learning algorithms is the subject of this study. The demand for both sweet and bitter apricot kernels are quit
dc.language.isoTurkish
dc.sourceBitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
dc.titleMakine Öğrenmesi Algoritmaları Kullanılarak Kayısı Iç Çekirdeklerinin Sınıflandırılması
dc.identifier.issue2
dc.identifier.startpage807
dc.identifier.endpage815
dc.identifier.volume9


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record