Makine Öğrenmesi Algoritmaları Kullanılarak Kayısı Iç Çekirdeklerinin Sınıflandırılması
Abstract
Kayısı çekirdeği üretimi ve tüketimi fazla olan bir gıda ürünüdür. Kayısı iç çekirdeklerinin makine öğrenmesialgoritmaları kullanılarak, tatlı veya acı olarak sınıflandırılması bu çalışmanın konusunu oluşturmaktadır. Hemtatlı hem de acı kayısı iç çekirdeğ Apricot kernel is a food product with high production and consumption. The classification of apricot kernels as
sweet or bitter using machine learning algorithms is the subject of this study. The demand for both sweet and bitter
apricot kernels are quit
URI
https://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpjNE1EVXpNdz09/makine-ogrenmesi-algoritmalari-kullanilarak-kayisi-ic-cekirdeklerinin-siniflandirilmasihttp://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/3243
Collections
DSpace@BEU by Bitlis Eren University Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..