Show simple item record

dc.contributor.authorOğur, Seda
dc.date.accessioned2021-12-15T10:45:31Z
dc.date.available2021-12-15T10:45:31Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.issn2149-0473
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr/makale/TWpFNE5UWXhNUT09/su-urunleri-kalitesinin-degerlendirilmesinde-koku-algilama-sensorlerinin-gelistirilmesi-ve-uygulamalari
dc.identifier.urihttp://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/2917
dc.description.abstractSu ürünlerinin kalitesinin değerlenmesinde kullanılan geleneksel yöntemler duyusal, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik analizler dizinininden oluşmaktadır. Koku algılama sensörünün kullanımı bu dizindeki bazı analizlerin yerini alabilecek ve birçok anal
dc.description.abstractTraditional methods used for evaluating the quality of seafood are consist of the directory of sensory, physical, chemical and microbiological analysis. The use of the olfactory sensors that can replace some of the analysis in this directory and is an inn
dc.language.isoTurkish
dc.sourceJournal of Food and Health Science
dc.titleSu Ürünleri Kalitesinin Değerlendirilmesinde Koku Algilama Sensörlerinin Geliştirilmesi Ve Uygulamalari
dc.identifier.issue1
dc.identifier.startpage1
dc.identifier.endpage11
dc.identifier.volume1


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record