dc.contributor.author | Oğur, Seda | |
dc.date.accessioned | 2021-12-15T10:45:31Z | |
dc.date.available | 2021-12-15T10:45:31Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.issn | 2149-0473 | |
dc.identifier.uri | https://app.trdizin.gov.tr/makale/TWpFNE5UWXhNUT09/su-urunleri-kalitesinin-degerlendirilmesinde-koku-algilama-sensorlerinin-gelistirilmesi-ve-uygulamalari | |
dc.identifier.uri | http://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/2917 | |
dc.description.abstract | Su ürünlerinin kalitesinin değerlenmesinde kullanılan geleneksel yöntemler duyusal, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik analizler dizinininden oluşmaktadır. Koku algılama sensörünün kullanımı bu dizindeki bazı analizlerin yerini alabilecek ve birçok anal | |
dc.description.abstract | Traditional methods used for evaluating the quality of seafood are consist of the directory of sensory, physical, chemical and microbiological analysis. The use of the olfactory sensors that can replace some of the analysis in this directory and is an inn | |
dc.language.iso | Turkish | |
dc.source | Journal of Food and Health Science | |
dc.title | Su Ürünleri Kalitesinin Değerlendirilmesinde Koku Algilama Sensörlerinin Geliştirilmesi Ve Uygulamalari | |
dc.identifier.issue | 1 | |
dc.identifier.startpage | 1 | |
dc.identifier.endpage | 11 | |
dc.identifier.volume | 1 | |