Su Ürünleri Kalitesinin Değerlendirilmesinde Koku Algilama Sensörlerinin Geliştirilmesi Ve Uygulamalari
Abstract
Su ürünlerinin kalitesinin değerlenmesinde kullanılan geleneksel yöntemler duyusal, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik analizler dizinininden oluşmaktadır. Koku algılama sensörünün kullanımı bu dizindeki bazı analizlerin yerini alabilecek ve birçok anal Traditional methods used for evaluating the quality of seafood are consist of the directory of sensory, physical, chemical and microbiological analysis. The use of the olfactory sensors that can replace some of the analysis in this directory and is an inn
URI
https://app.trdizin.gov.tr/makale/TWpFNE5UWXhNUT09/su-urunleri-kalitesinin-degerlendirilmesinde-koku-algilama-sensorlerinin-gelistirilmesi-ve-uygulamalarihttp://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/2917
Collections

DSpace@BEU by Bitlis Eren University Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..