dc.contributor.author | Aykanat Turhan, Funda | |
dc.contributor.author | Şahin Halil, Ibrahim | |
dc.contributor.author | Çelikezen Çağlar, Fatih | |
dc.contributor.author | Hayta, Şükrü | |
dc.date.accessioned | 2021-12-15T10:44:10Z | |
dc.date.available | 2021-12-15T10:44:10Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.issn | 2147-3129 | |
dc.identifier.issn | 2147-3188 | |
dc.identifier.uri | https://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpnd01Ua3lNZz09/prangos-pabularia-bitkisinin-antioksidan-ve-antimikrobiyal-ozelliklerinin-belirlenmesi | |
dc.identifier.uri | http://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/2124 | |
dc.description.abstract | Tıbbi ve aromatik bitkiler, tarih öncesi çağlardan bu yana tedavi edici özelliklerinin yanında gıda üretiminde tatve aroma katmak amacıyla yaygın olarak kullanılmaktadır. Son yıllarda özellikle yurt dışında büyük ilgi görenbitkilerle tedavi yöntemi, yurdu | |
dc.description.abstract | Medicinal and aromatic plants have been used extensively since prehistoric times in order to give taste and
aroma in food production. In recent years, the treatment method with plants of great interest especially in abroad,
has started to gain importanc | |
dc.language.iso | Turkish | |
dc.source | Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi | |
dc.title | Prangos Pabularia Bitkisinin Antioksidan Ve Antimikrobiyal Özelliklerinin
Belirlenmesi | |
dc.identifier.issue | 3 | |
dc.identifier.startpage | 742 | |
dc.identifier.endpage | 748 | |
dc.identifier.volume | 8 | |