Show simple item record

dc.contributor.authorAykanat Turhan, Funda
dc.contributor.authorŞahin Halil, Ibrahim
dc.contributor.authorÇelikezen Çağlar, Fatih
dc.contributor.authorHayta, Şükrü
dc.date.accessioned2021-12-15T10:44:10Z
dc.date.available2021-12-15T10:44:10Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.issn2147-3129
dc.identifier.issn2147-3188
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpnd01Ua3lNZz09/prangos-pabularia-bitkisinin-antioksidan-ve-antimikrobiyal-ozelliklerinin-belirlenmesi
dc.identifier.urihttp://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/2124
dc.description.abstractTıbbi ve aromatik bitkiler, tarih öncesi çağlardan bu yana tedavi edici özelliklerinin yanında gıda üretiminde tatve aroma katmak amacıyla yaygın olarak kullanılmaktadır. Son yıllarda özellikle yurt dışında büyük ilgi görenbitkilerle tedavi yöntemi, yurdu
dc.description.abstractMedicinal and aromatic plants have been used extensively since prehistoric times in order to give taste and aroma in food production. In recent years, the treatment method with plants of great interest especially in abroad, has started to gain importanc
dc.language.isoTurkish
dc.sourceBitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
dc.titlePrangos Pabularia Bitkisinin Antioksidan Ve Antimikrobiyal Özelliklerinin Belirlenmesi
dc.identifier.issue3
dc.identifier.startpage742
dc.identifier.endpage748
dc.identifier.volume8


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record