Prangos Pabularia Bitkisinin Antioksidan Ve Antimikrobiyal Özelliklerinin Belirlenmesi
Date
2019Author
Aykanat Turhan, Funda
Şahin Halil, Ibrahim
Çelikezen Çağlar, Fatih
Hayta, Şükrü
Metadata
Show full item recordAbstract
Tıbbi ve aromatik bitkiler, tarih öncesi çağlardan bu yana tedavi edici özelliklerinin yanında gıda üretiminde tatve aroma katmak amacıyla yaygın olarak kullanılmaktadır. Son yıllarda özellikle yurt dışında büyük ilgi görenbitkilerle tedavi yöntemi, yurdu Medicinal and aromatic plants have been used extensively since prehistoric times in order to give taste and
aroma in food production. In recent years, the treatment method with plants of great interest especially in abroad,
has started to gain importanc
URI
https://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpnd01Ua3lNZz09/prangos-pabularia-bitkisinin-antioksidan-ve-antimikrobiyal-ozelliklerinin-belirlenmesihttp://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/2124
Collections
DSpace@BEU by Bitlis Eren University Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..