Bitlis otlu peynirlerinin teknolojik özellikler ve gıda güvenliği yönünden bazı kalite parametrelerinin incelenmesi / Investigation some quality parameters of Bitlis herby cheeses in terms of technological properties and food safety
dc.contributor.advisor | SEDA OĞUR | tr_TR |
dc.contributor.author | DURUK, MERVE | |
dc.date.accessioned | 2025-09-17T12:05:51Z | |
dc.date.available | 2025-09-17T12:05:51Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/123456789/15988 | |
dc.language.iso | Turkish | tr_TR |
dc.publisher | Bitlis Eren Üniversitesi | tr_TR |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | tr_TR |
dc.subject | Gıda Mühendisliği | tr_TR |
dc.title | Bitlis otlu peynirlerinin teknolojik özellikler ve gıda güvenliği yönünden bazı kalite parametrelerinin incelenmesi / Investigation some quality parameters of Bitlis herby cheeses in terms of technological properties and food safety | tr_TR |
dc.type | Master's Thesis | tr_TR |
dc.contributor.department | Lisansüstü Eğitim Enstitüsü | tr_TR |