Browsing 04) TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu by Author "Sancak Can, Yakup"
Now showing items 1-4 of 4
-
Ambalajsız Olarak Satışa Sunulan Çiğ Inek Sütlerinde Aflatoksin M1 Düzeyinin Belirlenmesi
Işleyici, Özgür; Sancak Can, Yakup; Sancak, Hakan; Yücel Mercan, Ufuk (2015)Bu araştırma Van il merkezinde ambalajsız olarak satışa sunulan çiğ inek sütlerinde aflatoksin M1 (AFM1) düzeyini belirlemek amacıyla yapılmıştır. Bu amaçla yaz mevsiminde (haziran, temmuz ve ağustos aylarında) Van il ... -
Determination Of Biogenic Amine Formation And Microbiological Changes In Carp (Cyprinus Carpio L., 1758) During Frozen Storage
Çakmak, Tuncer; Sancak Can, Yakup (2019)It has been identified that total number of aerobic mesophilic microorganisms (TAM), total number ofaerobic psychrophilic microorganisms (TAP), number of Pseudomonas spp. (PS), number of yeast and molds(Y/M), number of ... -
Dondurulmuş Olarak Muhafaza Edilen Inci Kefalinde (Chalcalburnus Tarichi, Pallas 1811) Biyojen Amin Oluşumu Ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi
Ekici, Kamil; Sağun, Emrullah; Sancak Can, Yakup; Işleyici, Özgür (2011)İnci kefali (Chalcalburnus tarichi, Pallas 1811) yüksek alkali karakterdeki Van Gölü’nde yaşayan bir balıktır. Bu araştırmada; bütün halde ve baş ve iç organları çıkarıldıktan sonra dondurularak (-18oC) 120 gün süreyle ... -
Traditionally Produced Bitlis Tulum Cheese In Turkey And Its Some Chemical Quality Properties
Sancak, Hakan; Işleyici, Özgür; Tuncay Mehtap, Rabia; Sancak Can, Yakup (2018)Bu araştırma, Bitlis yöresinde geleneksel olarak üretilen tulum peynirinin tanıtılması ve bazı kimyasal kaliteözelliklerinin belirlenmesi amacıyla yapılmıştır. Bu amaçla; Bitlis ilinde satışa sunulan 36 adet peynir ...
DSpace@BEU by Bitlis Eren University Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..