Browsing 04) TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu by Author "Sancak, Hakan"
Now showing items 1-5 of 5
-
Ambalajsız Olarak Satışa Sunulan Çiğ Inek Sütlerinde Aflatoksin M1 Düzeyinin Belirlenmesi
Işleyici, Özgür; Sancak Can, Yakup; Sancak, Hakan; Yücel Mercan, Ufuk (2015)Bu araştırma Van il merkezinde ambalajsız olarak satışa sunulan çiğ inek sütlerinde aflatoksin M1 (AFM1) düzeyini belirlemek amacıyla yapılmıştır. Bu amaçla yaz mevsiminde (haziran, temmuz ve ağustos aylarında) Van il ... -
Gıda Teknolojisinde Işınlamanın Yeri Ve Önemi
Durmaz, Hisamettin; Sancak, Hakan (2014)Gıdaların kalite ve güvenliğini sağlamak amacıyla gama ve X ışınlarına maruz bırakılmasını kapsayan ışınlama teknolojisi, son yıllarda gıda kaynaklı hastalıklarda görülen büyük artış ile önem kazanmıştır. Gıdaların ... -
Tatvan Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Süt Ve Süt Tüketimi Hakkındaki Düşünce Ve Davranışları
Sancak, Hakan; Dereli Başat, Dilara (2019)Bu araştırma Bitlis Eren Üniversitesi Tatvan Meslek Yüksekokulu’nda öğrenim gören öğrencilerin bazı demografik bilgileri ile süt tüketim alışkanlıklarını belirlemek amacıyla yapılmıştır. Anket çalışmasına 112 (%41.03)’si ... -
The Effect Of Zivzik Pomegranate Juice On The Physico-Chemical And Sensorial Properties Of Kefir Produced By Conventional Method
Hallaç, Bülent; Sancak, Hakan (2021)This research was carried out to investigate the synbiotic effects of various concentrations of Siirt Zivzik pomegranatejuicy kefir at different times. In this study, sterile cow’s milk of 7 L (1.5% fatty), Zivzik pomegranate ... -
Traditionally Produced Bitlis Tulum Cheese In Turkey And Its Some Chemical Quality Properties
Sancak, Hakan; Işleyici, Özgür; Tuncay Mehtap, Rabia; Sancak Can, Yakup (2018)Bu araştırma, Bitlis yöresinde geleneksel olarak üretilen tulum peynirinin tanıtılması ve bazı kimyasal kaliteözelliklerinin belirlenmesi amacıyla yapılmıştır. Bu amaçla; Bitlis ilinde satışa sunulan 36 adet peynir ...
DSpace@BEU by Bitlis Eren University Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..