Show simple item record

dc.contributor.authorDemir, Özgür
dc.date.accessioned2021-12-15T10:46:36Z
dc.date.available2021-12-15T10:46:36Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.issn2147-3129
dc.identifier.issn2147-3188
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpnd05qVTFOUT09/kizilotesi-kurutucuda-nane-bitkisinin-optimum-kurutma-sicakliginin-belirlenmesi
dc.identifier.urihttp://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/3230
dc.description.abstractBu çalışmada, tasarım ve imalatı yapılan kızılötesi ısıtıcılı kurutma fırınında, nane bitkisi farklı sıcaklıklardakurutularak optimum kurutma sıcaklığı belirlenmiştir. Kurutma fırınında kurutma işlemine tabi tutulan naneyaprakları 50oC, 60oC, 70oC, 80oC v
dc.description.abstractIn this study, mint plants were dried at different temperatures to determine the optimum drying temperature in infrared heat dryers. The mint leaves were dried at 50 °C, 60 °C, 70 °C, 80 °C, and 90 °C in the drying oven. Specific energy consumption of l
dc.language.isoTurkish
dc.sourceBitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
dc.titleKızılötesi Kurutucuda Nane Bitkisinin Optimum Kurutma Sıcaklığının Belirlenmesi
dc.identifier.issue3
dc.identifier.startpage1094
dc.identifier.endpage1100
dc.identifier.volume8


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record