dc.contributor.author | Sönmez, Evrim | |
dc.contributor.author | Dursun Özgür, Özcan | |
dc.contributor.author | Koç, Yeşim | |
dc.date.accessioned | 2021-12-15T10:46:28Z | |
dc.date.available | 2021-12-15T10:46:28Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.issn | 2147-3129 | |
dc.identifier.issn | 2147-3188 | |
dc.identifier.uri | https://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpjNU16YzNOdz09/farkli-besin-tiplerinin-ephestia-kuehniella-zeller-lepidoptera-pyralidae-nin-total-lipit-ve-total-yag-asidi-yuzdelerine-etkileri | |
dc.identifier.uri | http://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/3198 | |
dc.description.abstract | Denemelerde değirmen güvesi Ephestia kuehniella kullanıldı. Denemeler 28°C, 65±5 sıcaklık ve nem şartlarındave devamlı karanlık koşullarda yapıldı. Besin olarak buğday unu, mısır unu, rüşeym katkılı un ve rüşeymkullanıldı. Belirtilen besinlerde yetiştiril | |
dc.description.abstract | Mill moth E. kuehniella was used in trials. The trials were conducted under continuous dark with a temperature of
28°C and 65±5 temperature and humidity conditions. Wheat flour, corn flour, wheat germ added wheat flour and
wheat germ were used as nutrie | |
dc.language.iso | Turkish | |
dc.source | Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi | |
dc.title | Farklı Besin Tiplerinin Ephestia Kuehniella Zeller (Lepidoptera:
Pyralidae)’Nın Total Lipit Ve Total Yağ Asidi Yüzdelerine Etkileri | |
dc.identifier.issue | 1 | |
dc.identifier.startpage | 39 | |
dc.identifier.endpage | 45 | |
dc.identifier.volume | 8 | |