Show simple item record

dc.contributor.authorSönmez, Evrim
dc.contributor.authorDursun Özgür, Özcan
dc.contributor.authorKoç, Yeşim
dc.date.accessioned2021-12-15T10:46:28Z
dc.date.available2021-12-15T10:46:28Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.issn2147-3129
dc.identifier.issn2147-3188
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpjNU16YzNOdz09/farkli-besin-tiplerinin-ephestia-kuehniella-zeller-lepidoptera-pyralidae-nin-total-lipit-ve-total-yag-asidi-yuzdelerine-etkileri
dc.identifier.urihttp://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/3198
dc.description.abstractDenemelerde değirmen güvesi Ephestia kuehniella kullanıldı. Denemeler 28°C, 65±5 sıcaklık ve nem şartlarındave devamlı karanlık koşullarda yapıldı. Besin olarak buğday unu, mısır unu, rüşeym katkılı un ve rüşeymkullanıldı. Belirtilen besinlerde yetiştiril
dc.description.abstractMill moth E. kuehniella was used in trials. The trials were conducted under continuous dark with a temperature of 28°C and 65±5 temperature and humidity conditions. Wheat flour, corn flour, wheat germ added wheat flour and wheat germ were used as nutrie
dc.language.isoTurkish
dc.sourceBitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
dc.titleFarklı Besin Tiplerinin Ephestia Kuehniella Zeller (Lepidoptera: Pyralidae)’Nın Total Lipit Ve Total Yağ Asidi Yüzdelerine Etkileri
dc.identifier.issue1
dc.identifier.startpage39
dc.identifier.endpage45
dc.identifier.volume8


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record