dc.contributor.author | Işin, Alper | |
dc.contributor.author | Yalçin, Eren | |
dc.date.accessioned | 2021-12-15T10:45:34Z | |
dc.date.available | 2021-12-15T10:45:34Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.issn | 2147-8775 | |
dc.identifier.uri | https://app.trdizin.gov.tr/makale/TkRFeE5qQTFOUT09/cografi-isaretli-urunlerin-gastronomi-turizmi-kapsaminda-degerlendirilmesi | |
dc.identifier.uri | http://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/2934 | |
dc.description.abstract | Yöresel değerler, turistlerin destinasyon tercihlerini etkilemektedir. Bu değerlerin tanıtılması ve tescil edilmesi ise onların korunması için önemlidir. Coğrafi işaretlerin tescil edilmesinin yanı sıra yiyecek içecek işletmelerinde sunulması ise d | |
dc.description.abstract | Local values affect the destination preferences of tourists. The promotion and registration of these values is important for their protection. In addition to the registration of geographical indications, their presentation in food and | |
dc.language.iso | Turkish | |
dc.source | Journal of Tourism and Gastronomy Studies | |
dc.title | Coğrafi Işaretli Ürünlerin Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi | |
dc.identifier.issue | 4 | |
dc.identifier.startpage | 2507 | |
dc.identifier.endpage | 2522 | |
dc.identifier.doi | 10.21325/jotags.2020.724 | |
dc.identifier.volume | 8 | |