dc.contributor.author | Yenipinar, Uysal | |
dc.contributor.author | Köşker, Hasan | |
dc.contributor.author | Karacaoğlu, Sila | |
dc.date.accessioned | 2021-12-15T10:45:00Z | |
dc.date.available | 2021-12-15T10:45:00Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.issn | 2147-8775 | |
dc.identifier.uri | https://app.trdizin.gov.tr/makale/TVRreE56QTBOQT09/turizmde-yerel-yiyeceklerin-onemi-ve-cografi-isaretleme-van-otlu-peyniri | |
dc.identifier.uri | http://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/2724 | |
dc.description.abstract | Yerel yiyeceklerin tescillenmesi, tanıtılması ve turizm ürününe dönüştürülmesinde coğrafi işaretleme önemli bir araçtır. Coğrafi işaretleme yerel ürünleri tescilleyerek taklitlerine karşı yasal olarak korumaktadır. Yerel yönetimler coğrafi işaretlemeyi | |
dc.description.abstract | The Geographical Indication is an important instrument to register, to promote, to register local food and turn into touristic product. Geographical Indication System distinguises the local product with imitations and similiar one and, protects it legal | |
dc.language.iso | Turkish | |
dc.source | Journal of Tourism and Gastronomy Studies | |
dc.title | Turizmde Yerel Yiyeceklerin Önemi Ve Coğrafi Işaretleme: Van Otlu Peyniri | |
dc.identifier.issue | 2 | |
dc.identifier.startpage | 13 | |
dc.identifier.endpage | 23 | |
dc.identifier.volume | 2 | |