Mn, Cd, Fe Ve Mg Metallerinin Saccharomyces Cerevisiae Mayasında Antioksidan Enzim Aktiviteleri Üzerine Etkisi
Abstract
Metal iyonları, kalıcı etkilerinden dolayı hem canlı sistemler hem deçevre sağlığı yönünden önem taşımakta olup, belirli bir sınırı aşıncada son derece toksik etki gösterirler. Özellikle ağır metaller bu konudaen riskli grubu oluşturur. Bu çalışmada Sacch Metal ions, despite being important for both live systems and
environmental health due to their permanent effects, and may become
extremely toxic effect if they exceed a certain limit. Especially heavy
metals are considered as the most risky group in this
URI
https://app.trdizin.gov.tr/makale/TWpreU1qVTFOUT09/mn-cd-fe-ve-mg-metallerinin-saccharomyces-cerevisiae-mayasinda-antioksidan-enzim-aktiviteleri-uzerine-etkisihttp://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/2712
Collections

DSpace@BEU by Bitlis Eren University Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..