Show simple item record

dc.contributor.authorArgun Şamil, Mustafa
dc.contributor.authorElgün, Adem
dc.date.accessioned2021-12-15T10:44:23Z
dc.date.available2021-12-15T10:44:23Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.issn1300-3070
dc.identifier.issn1309-6273
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr/makale/TVRjd016RTFOUT09/sune-kimil-zararina-ugramis-bugday-unlarinin-ekmekcilik-kalitesinin-tahmininde-kullanilan-uzatmali-zeleny-sedimantasyon-testinin-optimizasyonu-ve-diger-kalite-parametreleri-ile-karsilastirilmasi-uzerine-b
dc.identifier.urihttp://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/2364
dc.description.abstractBu araştırmada, süne-kımıl emgili buğday unlarının ekmekçilik kalitelerinin tahmin edilmesinde, diğer kalite parametrelerine karşılık gecikmeli olarak da tanımlanan, uzatmalı Zeleny sedimantasyon (UZS) değerinin etkinliğinin belirlenmesi ve metodun sü
dc.description.abstractIn this research, we aimed to standardize the delayed Zeleny sedimentation test in terms of time and temparature against the other quality parameters in order to predict baking qualities of the damaged wheats (Bezostaya-1) by sunn pest ( Eurygaster in
dc.language.isoTurkish
dc.sourceGIDA
dc.titleSüne-Kımıl Zararına Uğramış Buğday Unlarının Ekmekçilik Kalitesinin Tahmininde Kullanılan Uzatmalı Zeleny Sedimantasyon Testinin Optimizasyonu Ve Diğer Kalite Parametreleri Ile Karşılaştırılması Üzerine Bir Araştırma
dc.identifier.issue1
dc.identifier.startpage23
dc.identifier.endpage30
dc.identifier.volume40


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record