dc.contributor.author | Argun Şamil, Mustafa | |
dc.contributor.author | Elgün, Adem | |
dc.date.accessioned | 2021-12-15T10:44:23Z | |
dc.date.available | 2021-12-15T10:44:23Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.issn | 1300-3070 | |
dc.identifier.issn | 1309-6273 | |
dc.identifier.uri | https://app.trdizin.gov.tr/makale/TVRjd016RTFOUT09/sune-kimil-zararina-ugramis-bugday-unlarinin-ekmekcilik-kalitesinin-tahmininde-kullanilan-uzatmali-zeleny-sedimantasyon-testinin-optimizasyonu-ve-diger-kalite-parametreleri-ile-karsilastirilmasi-uzerine-b | |
dc.identifier.uri | http://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/2364 | |
dc.description.abstract | Bu araştırmada, süne-kımıl emgili buğday unlarının ekmekçilik kalitelerinin tahmin edilmesinde, diğer kalite parametrelerine karşılık gecikmeli olarak da tanımlanan, uzatmalı Zeleny sedimantasyon (UZS) değerinin etkinliğinin belirlenmesi ve metodun sü | |
dc.description.abstract | In this research, we aimed to standardize the delayed Zeleny sedimentation test in terms of time and temparature against the other quality parameters in order to predict baking qualities of the damaged wheats (Bezostaya-1) by sunn pest ( Eurygaster in | |
dc.language.iso | Turkish | |
dc.source | GIDA | |
dc.title | Süne-Kımıl Zararına Uğramış Buğday Unlarının Ekmekçilik Kalitesinin Tahmininde Kullanılan Uzatmalı Zeleny Sedimantasyon Testinin Optimizasyonu Ve Diğer Kalite Parametreleri Ile Karşılaştırılması Üzerine Bir Araştırma | |
dc.identifier.issue | 1 | |
dc.identifier.startpage | 23 | |
dc.identifier.endpage | 30 | |
dc.identifier.volume | 40 | |