Show simple item record

dc.contributor.authorOruk, Ismail
dc.contributor.authorAkyüz, Mehmet
dc.date.accessioned2021-12-15T10:44:19Z
dc.date.available2021-12-15T10:44:19Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.issn2147-6845
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr/makale/TXprM05qYzJOZz09/lignoselulozik-atiklarin-lentinus-sajor-caju-fr-fr-nin-kulturunde-degerlendirilmesi
dc.identifier.urihttp://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/2291
dc.description.abstractBu çalışmada; lignoselülozik atıkların Lentinus sajor-caju’nun kültüründe değerlendirilebilme olanakları araştırılmıştır. Ana kültürün çoğaltılmasında patates dekstroz agar, tohumluk misel (spawn) üretiminde ise arpa taneleri kullanılmıştır. Bazidiokarp e
dc.description.abstractIn this study; the possibility of using lignocellulosic wastes in the culture of Lentinus sajor-caju was investigated. Potato dextrose agar was used for the propagation of the main culture and barley grains were used for spawn production. For the producti
dc.language.isoTurkish
dc.sourceMANTAR DERGİSİ
dc.titleLignoselülozik Atıkların Lentinus Sajor-Caju (Fr.) Fr.’Nin Kültüründe Değerlendirilmesi
dc.identifier.issue1
dc.identifier.startpage12
dc.identifier.endpage18
dc.identifier.doi10.30708.mantar.608440
dc.identifier.volume11


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record