dc.contributor.author | Oruk, Ismail | |
dc.contributor.author | Akyüz, Mehmet | |
dc.date.accessioned | 2021-12-15T10:44:19Z | |
dc.date.available | 2021-12-15T10:44:19Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.issn | 2147-6845 | |
dc.identifier.uri | https://app.trdizin.gov.tr/makale/TXprM05qYzJOZz09/lignoselulozik-atiklarin-lentinus-sajor-caju-fr-fr-nin-kulturunde-degerlendirilmesi | |
dc.identifier.uri | http://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/2291 | |
dc.description.abstract | Bu çalışmada; lignoselülozik atıkların Lentinus sajor-caju’nun kültüründe değerlendirilebilme olanakları araştırılmıştır. Ana kültürün çoğaltılmasında patates dekstroz agar, tohumluk misel (spawn) üretiminde ise arpa taneleri kullanılmıştır. Bazidiokarp e | |
dc.description.abstract | In this study; the possibility of using lignocellulosic wastes in the culture of Lentinus sajor-caju was investigated. Potato dextrose agar was used for the propagation of the main culture and barley grains were used for spawn production. For the producti | |
dc.language.iso | Turkish | |
dc.source | MANTAR DERGİSİ | |
dc.title | Lignoselülozik Atıkların Lentinus Sajor-Caju (Fr.) Fr.’Nin
Kültüründe Değerlendirilmesi | |
dc.identifier.issue | 1 | |
dc.identifier.startpage | 12 | |
dc.identifier.endpage | 18 | |
dc.identifier.doi | 10.30708.mantar.608440 | |
dc.identifier.volume | 11 | |