dc.contributor.author | Ertürk, Müjdat | |
dc.date.accessioned | 2021-12-15T10:44:17Z | |
dc.date.available | 2021-12-15T10:44:17Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.issn | 2587-0890 | |
dc.identifier.uri | https://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpVMU9EZzVPUT09/urun-demeti-fiyatlandirma-yonteminin-yiyecek-icecek-isletmelerinde-tuketici-satin-alma-tercihlerine-etkisi | |
dc.identifier.uri | http://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/2269 | |
dc.description.abstract | Ürün demeti, iki veya daha fazla ürünün tek bir ürünmüş gibi fiyatlandırılarak toplam listefiyatlarından daha düşük fiyata satılması olarak tanımlanabilir. Yiyecek içecek işletmeleriningünümüzde satış artırmak için kullandıkları yöntemlerden biri de ürün | |
dc.description.abstract | A product bundle could be defined as selling two or more products as a single product at a lower
price compared to the total list price. Today, menus prepared by product bundling method are
among the methods most commonly used by food and beverage enter | |
dc.language.iso | Turkish | |
dc.source | Türk Turizm Araştırmaları Dergisi | |
dc.title | Ürün Demeti Fiyatlandırma Yönteminin Yiyecek Içecek Işletmelerinde Tüketici Satın Alma Tercihlerine Etkisi | |
dc.identifier.issue | 4 | |
dc.identifier.startpage | 1106 | |
dc.identifier.endpage | 1127 | |
dc.identifier.doi | 10.26677/TR1010.2019.231 | |
dc.identifier.volume | 3 | |