dc.contributor.author | Koç, Ibrahim | |
dc.contributor.author | Yardim Necip, Erdal | |
dc.contributor.author | Yildiz, Şenol | |
dc.date.accessioned | 2021-12-15T10:44:15Z | |
dc.date.available | 2021-12-15T10:44:15Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.issn | 1308-7576 | |
dc.identifier.issn | 1308-7584 | |
dc.identifier.uri | https://app.trdizin.gov.tr/makale/TWpnM05EVTBOQT09/in-vitro-sartlarinda-kuf-etmenlerine-karsi-tavuk-gubresinden-elde-edilmis-odun-sirkesinin-antifungal-etkisi | |
dc.identifier.uri | http://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/2225 | |
dc.description.abstract | Bu çalışma, Broyler tavuk yetiştiriciliği atığından elde edilen odun sirkesi’nin, Aspergillus niger ve Penicillium digitatum mikrofungusları üzerinde antifungal etkisini saptamak amacıyla in vitro şartlarında yürütülmüştür. %1, %3, %5, %7 ve %10 mL'lik ko | |
dc.description.abstract | In this study was conducted to test the antifungal effect of wood vinegar, derived from broiler chicken manure, on Aspergillus niger and Penicillium digitatum microfungi in in vitro conditions.Wood vinegar at doses of 1%, 3%, 5%, 7% and 10% were added in | |
dc.language.iso | Turkish | |
dc.source | Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi | |
dc.title | In Vitro Şartlarında Küf Etmenlerine Karşı Tavuk Gübresinden Elde Edilmiş Odun Sirkesinin Antifungal Etkisi | |
dc.identifier.issue | 4 | |
dc.identifier.startpage | 516 | |
dc.identifier.endpage | 520 | |
dc.identifier.doi | 10.29133/yyutbd.309035 | |
dc.identifier.volume | 27 | |