Show simple item record

dc.contributor.authorKoç, Ibrahim
dc.contributor.authorYardim Necip, Erdal
dc.contributor.authorYildiz, Şenol
dc.date.accessioned2021-12-15T10:44:15Z
dc.date.available2021-12-15T10:44:15Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.issn1308-7576
dc.identifier.issn1308-7584
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr/makale/TWpnM05EVTBOQT09/in-vitro-sartlarinda-kuf-etmenlerine-karsi-tavuk-gubresinden-elde-edilmis-odun-sirkesinin-antifungal-etkisi
dc.identifier.urihttp://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/2225
dc.description.abstractBu çalışma, Broyler tavuk yetiştiriciliği atığından elde edilen odun sirkesi’nin, Aspergillus niger ve Penicillium digitatum mikrofungusları üzerinde antifungal etkisini saptamak amacıyla in vitro şartlarında yürütülmüştür. %1, %3, %5, %7 ve %10 mL'lik ko
dc.description.abstractIn this study was conducted to test the antifungal effect of wood vinegar, derived from broiler chicken manure, on Aspergillus niger and Penicillium digitatum microfungi in in vitro conditions.Wood vinegar at doses of 1%, 3%, 5%, 7% and 10% were added in
dc.language.isoTurkish
dc.sourceYüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
dc.titleIn Vitro Şartlarında Küf Etmenlerine Karşı Tavuk Gübresinden Elde Edilmiş Odun Sirkesinin Antifungal Etkisi
dc.identifier.issue4
dc.identifier.startpage516
dc.identifier.endpage520
dc.identifier.doi10.29133/yyutbd.309035
dc.identifier.volume27


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record