Show simple item record

dc.contributor.authorOğur, Sedat
dc.contributor.authorYilmaz, Zülküf
dc.contributor.authorAksoy, Aziz
dc.date.accessioned2021-12-15T10:44:14Z
dc.date.available2021-12-15T10:44:14Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.issn2149-0473
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr/makale/TWpReU5qVXdNQT09/universite-ogrencilerinin-genetigi-degistirilmis-organizmalar-ve-gidalar-hakkindaki-bilgi-duzeyleri-ve-tutumlari-em-bitlis-em-em-eren-em-em-universitesi-em-ornegi
dc.identifier.urihttp://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/2200
dc.description.abstractYürütülen çalışmada, 2015 yılının Şubat ayında, Bitlis Eren Üniversitesi'nde öğrenim gören 360 öğrencinin genetiği değiştirilmiş organizmalar (GDO) hakkındaki genel bilgi düzeylerinin ve GDO'lu gıdalara karşı tutumlarının nasıl olduğunu tespit etmek amaçl
dc.description.abstractknowledge level about genetically modified organisms (GMOs) and their attitudes towards food products with GMOs of 360 students studying at Bitlis Eren University in February 2015. Students have been selected by random sampling method in this study whi
dc.language.isoTurkish
dc.sourceJournal of Food and Health Science
dc.titleÜniversite Öğrencilerinin Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar Ve Gidalar Hakkindaki Bilgi Düzeyleri Ve Tutumlari: Bitlis Eren Üniversitesi Örneği
dc.identifier.issue3
dc.identifier.startpage97
dc.identifier.endpage108
dc.identifier.volume3


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record