dc.contributor.author | Oğur, Sedat | |
dc.contributor.author | Yilmaz, Zülküf | |
dc.contributor.author | Aksoy, Aziz | |
dc.date.accessioned | 2021-12-15T10:44:14Z | |
dc.date.available | 2021-12-15T10:44:14Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.issn | 2149-0473 | |
dc.identifier.uri | https://app.trdizin.gov.tr/makale/TWpReU5qVXdNQT09/universite-ogrencilerinin-genetigi-degistirilmis-organizmalar-ve-gidalar-hakkindaki-bilgi-duzeyleri-ve-tutumlari-em-bitlis-em-em-eren-em-em-universitesi-em-ornegi | |
dc.identifier.uri | http://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/2200 | |
dc.description.abstract | Yürütülen çalışmada, 2015 yılının Şubat ayında, Bitlis Eren Üniversitesi'nde öğrenim gören 360 öğrencinin genetiği değiştirilmiş organizmalar (GDO) hakkındaki genel bilgi düzeylerinin ve GDO'lu gıdalara karşı tutumlarının nasıl olduğunu tespit etmek amaçl | |
dc.description.abstract | knowledge level about genetically modified organisms (GMOs) and their
attitudes towards food products with GMOs of 360 students studying at
Bitlis Eren University in February 2015. Students have been selected by
random sampling method in this study whi | |
dc.language.iso | Turkish | |
dc.source | Journal of Food and Health Science | |
dc.title | Üniversite Öğrencilerinin Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar Ve Gidalar Hakkindaki Bilgi Düzeyleri Ve Tutumlari: Bitlis Eren Üniversitesi Örneği | |
dc.identifier.issue | 3 | |
dc.identifier.startpage | 97 | |
dc.identifier.endpage | 108 | |
dc.identifier.volume | 3 | |