• Login
    View Item 
    •   DSpace Home
    • 6-ULUSAL ve ULUSLARARASI İNDEKSLERDE B.E.Ü. YAYINLARI
    • 04) TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
    • View Item
    •   DSpace Home
    • 6-ULUSAL ve ULUSLARARASI İNDEKSLERDE B.E.Ü. YAYINLARI
    • 04) TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
    • View Item
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Kurutulmuş Alglerin Besin Değeri Ve Gıda Olarak Kullanımı

    Thumbnail
    Date
    2016
    Author
    Oğur, Seda
    Metadata
    Show full item record
    Abstract
    Latince "deniz otu" anlamına gelen, deniz yosunları olarak da adlandırılan algler birçok ülkede gıda, tarım, tıp, eczacılık, kozmetik, biyoteknoloji, enerji, kimya sanayi gibi pek çok alanda ve farklı amaçlarla kullanılmaktadır. Uzak Doğu ve Güney Asya ül
     
    Algae, latin means sea grass, also termed as seaweed, are used in many areas such as food, agriculture, medicine, pharmacy, cosmetics, biotechnology, energy, chemical industry and for different purposes in many countries. The most important of algae, drie
     
    URI
    https://app.trdizin.gov.tr/makale/TWpNNU1USTVPUT09/kurutulmus-alglerin-besin-degeri-ve-gida-olarak-kullanimi
    http://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/2809
    Collections
    • 04) TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu [910]





    Creative Commons License
    DSpace@BEU by Bitlis Eren University Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback
    Theme by 
    Atmire NV
     

     




    | Yönerge | Rehber | İletişim |

    sherpa/romeo

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsBy TypeThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsBy Type

    My Account

    LoginRegister

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback
    Theme by 
    Atmire NV