Show simple item record

dc.contributor.authorAksu, Ibrahim
dc.contributor.authorEken, Taner
dc.date.accessioned2021-12-15T10:44:16Z
dc.date.available2021-12-15T10:44:16Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.issn1309-0712
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr/makale/TXpFeU5EYzNOdz09/konaklama-isletmelerinde-yiyecek-icecek-maliyet-kontrol-yontemlerinin-incelenmesi-ayrintili-maliyet-kontrol-yontemine-iliskin-bir-uygulama
dc.identifier.urihttp://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/20.500.12643/2251
dc.description.abstractAmaç – Bu çalışmada, izlenebilen günlük toplam yiyecek maliyetleri ile birlikte kullanılan toplammalzeme maliyetlerinin hangi kalemlerden oluştuğunun tespit edilmesi hedeflenmiştir.Maliyetlerde meydana gelen değişimlerin karşılaştırılarak maliyet farkları
dc.description.abstractPurpose – In the present study, the purpose was to determine from which items the total daily food costs and traceable total daily food costs consist of. Determining the cost differences by comparing the changes in costs will allow the determination of th
dc.language.isoTurkish
dc.sourceİşletme Araştırmaları Dergisi
dc.titleKonaklama Işletmelerinde Yiyecek-Içecek Maliyet Kontrol Yöntemlerinin Incelenmesi: Ayrıntılı Maliyet Kontrol Yöntemine Ilişkin Bir Uygulama
dc.identifier.issue3
dc.identifier.startpage1358
dc.identifier.endpage1374
dc.identifier.volume11


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record