Saccharomyces cerevisiae’de Krom (K2Cr2O7) ile Oluşturulan Oksidatif Hasara Goji Berry’nin Koruyucu Etkileri
dc.contributor.author | ASLAN, Abdullah | |
dc.date.accessioned | 2024-03-26T08:49:06Z | |
dc.date.available | 2024-03-26T08:49:06Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.issn | 2147-3129 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.beu.edu.tr:8080/xmlui/handle/123456789/14632 | |
dc.language.iso | Turkish | tr_TR |
dc.publisher | Bitlis Eren Üniversitesi | tr_TR |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | tr_TR |
dc.subject | Oksidatif stres, | tr_TR |
dc.subject | Krom, | tr_TR |
dc.subject | Kurt üzümü, | tr_TR |
dc.subject | Saccharomyces cerevisiae, | tr_TR |
dc.subject | SDS-PAGE | tr_TR |
dc.title | Saccharomyces cerevisiae’de Krom (K2Cr2O7) ile Oluşturulan Oksidatif Hasara Goji Berry’nin Koruyucu Etkileri | tr_TR |
dc.type | Article | tr_TR |
dc.identifier.issue | 3 | tr_TR |
dc.relation.journal | Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi | tr_TR |
dc.identifier.volume | 10 | tr_TR |